Ungdomsuddannelse

Professionel støtte til erhvervsskoleelever med 100 % fokus på elevens gennemførelse.

Som erhvervsskole ligger der et stort ansvar i at sikre, at flest mulige unge gennemfører deres uddannelse. MENSKs medarbejdere har 100 % fokus på at støtte elevens gennemførelse både i og uden for skoletiden, på skolen eller uden for skolen

 

– der hvor det giver mest mening for at nå målet.

Medarbejdernes brede faglige viden og store værktøjskasse gør, at de hurtig kan finde de indsatser, der kan støtte den unge bedst muligt i forhold til at gennemføre sin uddannelse.

Fokuspunkter

Alle vores medarbejdere har en grundig socialfaglig viden, som de omsætter til praksis. Dette kombineret med stærke relationelle kompetencer og stor erfaring med målgruppen gør, at der hurtigt etableres et tillidsforhold.

En løsning med 3 vindere: Eleven, skolen og samfundet.

Skræddersyede indsatser

Alle vores indsatser skræddersyes til den unge og deres personlige situation, og vores medarbejdere bliver matchet med den unge med udgangspunkt i vores viden og erfaring om målgruppen.

 

MENSKs mentorer repræsenterer en stor diversitet i form af forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, erfaringsgrundlag, sprogkundskaber, køn og kulturarv. Dette er med fuldt overlæg, da vi gør en dyd ud af at finde det helt rigtige match mellem eleven og mentoren. Diversiteten blandt mentorerne er altså ikke en tilfældighed, men en strategi, som sikrer, at vi kan bringe de nødvendige fagligheder, erfaringer og menneskelige kompetencer i spil over for den enkelte elev. Den brede faglighed bevirker også, at vi er i stand til at anskue indsatsen fra flere forskellige vinkler.

Kombiner muligheden med SPS-midler eller andre støttemidler og MENSKs professionelle støtte til eleven.