Om mensk

MENSK ApS er ekstern leverandør til en række instanser i kommunernes socialforvaltninger og familieafdelinger. Vi fungerer dermed som anden aktør til kommunerne.

Vi har specialiseret os i dels at hjælpe børn, unge, voksne og/eller familier, som af forskellige årsager har brug for støtte i eller uden for hjemmet.

Vi bygger dermed vores fundament på indsatser som ligger inden for barnets lov og serviceloven. Vi har bred erfaring med at arbejde på tværs af forvaltninger og interne kommunale projekter og har dermed også solid erfaring med at samarbejde med kommunale fagpersoner samt dokumentere på en måde, som matcher de kommunale standarder og systemer.

Happy family with two kids indoor at home playing together

I vores rolle som anden aktør anser vi os selv som kommunernes samarbejdspartner fremfor leverandør.

Vi lever af effektivitet

Tiderne har ændret sig fra fokus på rettidigheder til mere fokus på effekt. Det er en transformation, som vi er rigtig glade for hos MENSK. Det er nemlig den tankegang, som udgør den røde tråd, der løber igennem alt, hvad vi foretager os. Vi har et ønske om, at det, vi gør, skaber langvarig effekt og mening for vores borgere og samarbejdspartnere i kommunerne. Vi tilbyder et anderledes og mere effektfuldt syn på den håndholdte indsats på børne- og familieområdet og for personer med sociale udfordringer.

A new family member